Home arrow Conferences arrow Conference 2007 arrow Outline programme (version 2)
Outline programme (version 2) PDF Print E-mail
Wednesday 11 April 2007

10.30 Book exhibition set-up
11.30 BACS Council meeting
12.00 Registration opens
13.00 Lunch
14.00 Session A (90 mins)
15.30 Tea
16.00 Session B (90 mins)
17.30 Plenary I
18.30 Specialist groups' meetings (and bar open)
19.30 Dinner
20.00 Film screening*

Thursday 12 April 2007

08.00 Breakfast
08.30 Registration
09.00 SESSION C (90 mins)
10.30 Coffee
11.00 Plenary II, Eccles Lecture
12.00 CHC session (60 mins)
13.00 Lunch
13.45 BACS AGM
14.30 Session D (60 mins)
15.30 Tea
16.00 SESSION E (90 mins)
17.30 Plenary III (60 mins)
18.30 Specialist groups’ meetings
19.00 Reception hosted by CHC
20.00 Conference Dinner


Friday 13 April 2007

08.00 Breakfast
09.00 SESSION F (90 mins)
10.30 Coffee
11.00 Plenary IV, Quebec speaker (60 mins)
12.00 Lunch and reception
13.30 SESSION G (90 mins)
15.00 Tea
15.30 SESSION H (90 mins)
16.30 Close of conference


* please note that timings may be subject to change
 


Conference News

(C) 2008 British Association for Canadian Studies